Cursisten

Beste cursist,

Naar tevredenheid van zowel opleiders als cursisten verzorgt ABCD Administratie al jaren diverse cursussen op het financieel administratieve vlak. Mede door kennis en jarenlange ervaring in zowel de profit als de non-profitsector is ABCD Administratie prima in staat om de theorie op zeer praktische en begrijpelijke wijze aan te bieden en over te dragen. Een aantal opleiders kun je elders op deze site onder portfolio vinden.

Aangezien er nog wordt gewerkt aan deze  website kunnen cursisten die deelnemen aan de diverse cursussen vooralsnog via de DROPBOX account van ABCD Administratie toegang verkrijgen tot de ( aanvullende ) cursusinformatie. 

Hiervoor moet men eerst zijn of haar e-mail adres aangeven, waarna de volgende stappen moeten worden genomen.

1. Zelf een DROPBOX account aanmaken

2. De DROPBOX software downloaden

3. Vervolgens de DROPBOX software op je eigen computer installeren

4. Uitnodigingsmail van ABCD Administratie bevestigen

 

 

Binnenkort kun je je via deze pagina rechtstreeks via de ABCD website registeren en aanmelden voor aanvullende cursusinformatie en uitwerkingen. Na registratie zal door de webbeheerder toegang worden verleend  tot de informatie die je vervolgens rechtstreeks vanaf de site kunt downloaden. Na registratie ontvang je automatisch een bericht in je e-mailbox met een hyperlink die je vervolgens moet bevestigen. Tevens ontvang je in dezelfde mail je inloggegeven ( gebruikersnaam en opgegeven wachtwoord ). Hiermee heb je toegang tot het afgesloten cursisten gebruikersgedeelte van de site.