Huiswerkbegeleiding

Voor studenten en scholieren die problemen ondervinden bij de vakken ADMINISTRATIE en ECONOMIE en om wat voorreden ook achterstand hebben opgelopen bied ABCD Administratie de mogelijkheid voor individuele begeleiding en ondersteuning. 

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je onzeker bent bij je voorbereiding op examens. 
Je net zeker niet de enige! 
  • Is de uitleg op school voor jou niet voldoende om de lesstof te begrijpen 
  • Ben je ziek geweest of weet je niet hoe je een taak moet aanpakken? 
  • Heb je problemen met één of meerdere vakken die je daardoor ontzettend vervelend vindt? 
  • Ben je zenuwachtig voor een proefwerk en wil je meer zelfvertrouwen krijgen? 
Er zijn veel leerlingen zoals jij. 
Alles gaat eigenlijk goed, maar toch heb je met één of meerdere vakken wat problemen. Blijf hier niet mee zitten. Leren wordt zo alleen maar vervelend. Dat is niet nodig. Je kunt het plezier in het leren terugkrijgen en betere resultaten halen door een goede structuur en een duidelijke uitleg. 
ABCD Administratie kan je helpen om met meer inzicht en gevoel de opgaven uit te werken, waardoor ook het zelfvertrouwen toeneemt. Mocht je begeleiding en ondersteuning willen dan kunnen we in overleg frequentie, tijdstip en plaats bepalen, zodat zo optimaal mogelijk in je behoefte kan worden voorzien. Vanuit eigen ervaring weet ABCD Administratie dat juist in dit soort situaties waarbij men een op een wordt begeleid, positieve impulsen uitgaan van deze werkwijze. Het vergroten van jouw kans op resultaat daar gaat het tenslotte om.
Wij willen je daarbij helpen. 
In alle rust komen de verschillende onderwerpen, opgaven en vragen nog eens voorbij, waarbij ook zaken worden toegelicht, zodat tevens de onderlinge samenhang helder naar voren komt. 
 
Wij kunnen je BEGELEIDING en ONDERSTEUNING bieden voor de vakken ADMINISTRATIE en ECONOMIE
 
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen